Puhtaat ja laadukkaat rakennusmateriaalit eivät ole kustannuskysymys

Rakentajat ja sisustajat ovat viime aikoina selvästi kiinnostuneet myrkyttömistä ja luonnollisista rakennus- ja pintamateriaaleista. Markkinoille on tullut kysynnän kasvaessa ekologisempia tuotteita rakentamiseen. Enää ei esteettisyydestä joudu tinkimään vaikka haluaisi rakentaa täysin puhtailla materiaaleilla. Mikä parasta, myöskään budjetin ei tarvitse venyä ja paukkua, mikäli haluaa kotiinsa puhtaita ja luonnollisia pintamateriaaleja.

Päämääränämme on alusta alkaen ollut mahdollistaa puhtaat materiaalit tavallisille rakentajille. Ei ole oikein, että kestävästä ja puhtaasta rakentamisesta tulee brändättyä luksusta, johon vain harvoilla on mahdollisuus. Yrityksemme toimintaperiaate on edistää kestävää kehitystä, joka ei pidä sisällään pelkästään ekologisuutta ja rakentamista, vaan myös esimerkiksi sosiaalisen- ja taloudellisen kestävän kehityksen. Se tarkoittaa meille laadukkaita tuotteita, oikeudenmukaista hinta-laatusuhdetta sekä suomalaista työvoimaa.

Meiltä tilattuna savipintojen kustannukset ovat neliöhinnaltaan yleisesti olleet alla olevalla tasolla sisältäen arvonlisäveron.

  • Hieno viimeistelyrappaus töineen, pintavalmis sisältäen materiaalit ja työn n. 20 €
  • Ruokolevyeriste ja kolmikerroksinen savilaastirappaus töineen, materiaalit ja työ n. 80 €
  • Savi- ja puukuitulevyseinävahvistukset sisältäen vahvistuksen sekä ylitasoituksen pintavalmiina, materiaalit ja työ n. 50 €
  • Maalipinnat savimaalilla, materiaalit ja työ n. <10 €

Esimerkkinä Seinäjoen asuntomessukohde talo Nuuka, jossa seinärakenteen kustannus on n.60 €/m2 sisältäen levytykset, vahvistukset ja rappaukset yms. pintavalmiiksi töineen ja materiaaleineen.

Kun rakentaja sisällyttää riittävästi neliöitä urakkaan saadaan kustannukset usein mahdollisimman tahokkaiksi.


Kaikki rakennuksen tai kodin pinnat voidaan toteuttaa luonnollisin ja puhtain materiaalein kustannustehokkaasti suomalaisella työvoimalla! Ota rohkeasti yhteyttä:

Luonnolliset rakennusmateriaalit.fi

Villeco Oy
puhelin +358 40 72 55 56 1
s-posti villeco@villeco.fi tai info@luonnollisetrakennusmateriaalit.fi