Huokoinen puukuitulevy

20.5640.00

Huokoleijona on huokoinen, vaaleapintainen puukuitulevy ja turvallinen ja terveellinen rakennus- ja lisäeristyslevy puutalon peruskorjaukseen sekä uudisrakennuksen sisäseinien levyttämiseen.

Miellyttävä ja terveellinen sisäilmasto edellyttää rakenteilla vedottomuutta, lämmönpitävyyttä ja hengittävyyttä. Kokonaan puupohjaisista materiaaleista tehty rakenne, jossa käytetään huokoista kuitulevyä, täyttää nämä vaatimukset. Vuosikymmenien kokemukset huokoisista kuitulevyistä todistavat niiden ominaisuudet hyviksi ja kestäviksi. Rappaamalla kuitulevypinnat savella saadaan aikaan kestävä ja kova pinta, joka on entistä voimakkaammin hengittävä ja sisäilman laatua parantava ominaisuuksiltaan.

Huokoiseen kuitulevyyn luottavat myös korjausrakentamisen ammattilaiset. Huokoinen kuitulevy on valittu rakennusmateriaaliksi useisiin Museoviraston suojelukohteisiin monien hyvien ominaisuuksiensa takia.

Levyn mitat ovat 12 x 1200 x 2700 mm tai 25 x 1200 x 3000 ja ne osuvat hyvin yhteen huonekorkeuden ja mahdollisen runkotolppajaon kanssa. Katso tarkemmat ohjeet levyjen kiinnityksen ja tukirangan osalta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Katso tarkempi tuotekuvaus

Rakennuslevy korkealaatuisiin kohteisiin

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Malli

Huokoleijona 12 mm, Huokoleijona 25 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huokoinen puukuitulevy”

Saatat myös pitää...