Yritys

Olemme suomalainen perheyritys Villeco Oy. Olemme toimineet rakennusalalla vuodesta 1994. Kiinnostus luonnollisiin, puhtaisiin ja hengittäviin rakennusmateriaaleihin ja ratkaisuihin heräsi jo vuonna 2006, kun peruskorjasimme ensimmäistä omaa taloamme, emmekä löytäneet markkinoilta sopivia rakennusmateriaaleja ja ratkaisuja. Tiesimme kuitenkin, että niitä on käytössä esimerkiksi Euroopassa. Päätimme perehtyä asiaan laajemmin ja tuoda materiaaleja myös suomalaisten rakentajien ulottuville. Näin syntyi Luonnolliset rakennusmateriaalit.fi vuonna 2012.

Haluamme, että luonnolliset rakennusmateriaalit ovat kaikkien rakentajien ja remontoijien sekä urakoitsijoiden ja muiden ammattilaisten saatavilla kustannustehokkaasti sekä ammattitaidolla. Toisin kuin usein luullaan, luonnollisten ja puhtaiden rakennusmateriaalien käyttö ei välttämättä ole sen kalliimpaa kuin tavallisten ratkaisujen käyttäminen. Luonnolliset rakennusmateriaalit eivät myöskään ole välttämättä tee-se-itse puuhastelua vaan täysin vertailukelpoisia tuotteita tavanomaisten synteettisten rakennustuotteiden kanssa. Tarjoamamme luonnolliset rakennusmateriaalit ovat erittäin laadukkaita, ammattimaisia ja standardien mukaisia. Tämän takia tuotteitamme voidaan käyttää kaikenlaisessa rakentamisessa niin korjaus- kuin uudisrakentamisessakin.

Yrityksemme omilta sivuilta löydät lisää tietoa meistä ja palveluistamme. Autamme mielellämme kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Älä epäröi ottaa yhteyttä!