Clayworks savilaasti, sävytetty ja micaa sisältävä

70.0090.00

Sävytetty ja micaa sisältävä hieno pintalaasti. Tilataan 25 kg yksiköissä. 25 kg kuivajauhoa sekoitetaan noin 10 litraa vettä, jolloin saadaan noin 20 litraa laastia. Peittävyys noin 7-8 neliömetriä seinäpintaa (2-3 mm paksuna kerroksena). Katso Clayworks värikartta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Sävytetty pinta-savilaasti, jossa seassa micaa. Mica on luonnossa yleisenä esiintyvä valkoinen kivi, joka antaa seinäpinnalle ja sen sävyille uuden tavan tulla esille valon heijastuessa pienten kivensirujen pinnoilta.

Savirappauslaastit tarjoavat esteettisen sekä luonnollisen kauniita sisäpintoja ja asumisen mukavuutta. Clayworks savilaastit on valittu vuoden 2012 parhaaksi sisäpintamateriaaliksi.

Savilaastit ovat hygroskooppisia, mikä tarkoittaa, että ne imevät ja vapauttavat kosteutta. Savi tekee tämän tehokkaammin kuin mikään muu rakennusmateriaali. Kun rakennuksessa kosteus on tasapainossa, mm. homeen muodostumisen riski pienenee. Samaan tapaan savi pystyy vähentämään ilmassa olevia epäpuhtauksia, bakteereita ja viruksia. Tämä parantaa sisäilman laatua ja auttaa myös muita rakenteiden osia pysymään kuivina ja näin rakennus kokonaisuudessaan pysyy terveellisenä asua. Saven tiiviys ja diffuusion vastus ovat paremmat kuin monella muulla sisäpintamateriaalilla, mikä edelleen auttaa terveellisen ja turvallisen rakennuksen ja sisäilman laadun aikaan saamisessa.

Savilaastit ovat valmistettu perinteisesti koostamalla hiekasta ja savesta. Värillisiin rappauslaasteihin sekoitetaan pigmenttejä. Savilaastit eivät sisällä mitään kemiallisia aineita. Ne ovat täysin myrkyttömiä ja siksi suotuisia herkille ihmisille ja jokaiselle, jolla on tarkoituksena luoda turvallinen, terveellinen ja kaunis asuinympäristö. Savilaastit ovat 100 % luonnossa hajoavia, eivätkä vapauta mitään myrkkyjä tai päästöjä ympäristöön.

Savilaastien ympäristöpaine, eli luonnon materiaaliresurssien, energiaresurssien sekä maan käyttö ja haitalliset päästöt, on huomattavasti vähäisempi kuin tavanomaisten laastien tai maalien.

Clayworks savirappauslaasteja on 27 eri sävynä ja värinä, jotka löytyvät värikartastamme. Toimitamme tilauksesta myös muita sävyjä ja värejä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa