Clayworks savilaasti, sävytetty

65.0079.00

Sävytetty hieno pintalaasti. Tilataan 25 kg yksiköissä. Peittävyys noin 7-8 neliömetriä (2-3 mm kerroksena) seinäpintaa per 25 kg kuivaa savilaastijauhoa, johon sekoitetaan noin 10 litraa vettä. Katso Clayworks värikartta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Sävytetty pinta-savilaasti.

Savirappauslaastit tarjoavat esteettisen sekä luonnollisen kauniita sisäpintoja ja asumisen mukavuutta. Clayworks savilaastit on valittu vuoden 2012 parhaaksi sisäpintamateriaaliksi.

Savilaastit ovat hygroskooppisia, mikä tarkoittaa, että ne imevät ja vapauttavat kosteutta. Savi tekee tämän tehokkaammin kuin mikään muu rakennusmateriaali. Kun rakennuksessa kosteus on tasapainossa, mm. homeen muodostumisen riski pienenee. Samaan tapaan savi pystyy vähentämään ilmassa olevia epäpuhtauksia, bakteereita ja viruksia. Tämä parantaa sisäilman laatua ja auttaa myös muita rakenteiden osia pysymään kuivina ja näin rakennus kokonaisuudessaan pysyy terveellisenä asua. Saven tiiviys ja diffuusion vastus ovat paremmat kuin monella muulla sisäpintamateriaalilla, mikä edelleen auttaa terveellisen ja turvallisen rakennuksen ja sisäilman laadun aikaan saamisessa.

Savilaastit ovat valmistettu perinteisesti koostamalla hiekasta ja savesta. Värillisiin rappauslaasteihin sekoitetaan pigmenttejä. Savilaastit eivät sisällä mitään kemiallisia aineita. Ne ovat täysin myrkyttömiä ja siksi suotuisia herkille ihmisille ja jokaiselle, jolla on tarkoituksena luoda turvallinen, terveellinen ja kaunis asuinympäristö. Savilaastit ovat 100 % luonnossa hajoavia, eivätkä vapauta mitään myrkkyjä tai päästöjä ympäristöön.

Savilaastien ympäristöpaine, eli luonnon materiaaliresurssien, energiaresurssien sekä maan käyttö ja haitalliset päästöt, on huomattavasti vähäisempi kuin tavanomaisten laastien tai maalien.

Clayworks savirappauslaasteja on 27 eri sävynä ja värinä, jotka löytyvät värikartastamme. Toimitamme tilauksesta myös muita sävyjä ja värejä.

Lisätiedot

Paino 25 kg (kilogramma)
Väri

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Pakkauskoko

Pakkauskoko 25 kg:n säkki kuivajauhoa. Sekoitetaan noin 10 litraan vettä, jolloin laastin määrä on noin 20 litraa ja peittävyys 2-3 mm paksuna kerroksena non 7-8 neliötä seinäpintaa.