Rakentaminen muutoksessa – pysy mukana

Luonnolliset rakennusmateriaalit ovat lyöneet Euroopassa läpi niiden puhtauden ja upeiden sisustuksellisien ominaisuuksien ansiosta ja nyt viimein myös passiivitalorakentamisessa! Luonnolliset materiaalit eivät enää ole pelkästää matalan sitoutuneen energiansa ansiosta erinomaisia kun maailman rajallisia energiaresursseja ja energiankulutuksen vaikutuksia pyritään hillitsemään, vaan luonnolliset materiaalit auttavat myös rakennuksen käytön aikaisen energiankulutuksen vähentämisessä. Olkipaalit ovat saaneet passiivitalo -akkreditoinnin, mitä moni synteettinen eristemateriaali ei välttämättä tule saamaan!

Luonnolliset rakennusmateriaalit.fi kautta löydät puhtaat ja luonnollisen kauniit rakennusmateriaalit tehokkaaseen rakentamiseen, kohteisiin joissa terveys ja kauneus ovat tavoitteina.

Rakentaminen on muuttumassa – ympäristö- ja terveysvaikutukset korostuvat entisestään. Järjestämme aiheeseen liittyen kursseja niin harrastajille kuin ammattilaisille. Tule tutustumaan muuttuvaan rakentamiseen ja uusiin luonnollisen kauniisiin ja puhtaisiin rakennusmateriaaleihin kursseillamme!

Kurssit:

  • Sisäpinnat ja sisäpuoliset rakenteet – rakennustekniikat, materiaalit sekä terveellinen ja puhdas sisäilma, 1 päivä
  • Ulkopuoliset rakenteet – rakennustekniikat ja materiaalit sekä energiatehokkuus 1+1 päivä

Kurssimaksut 150 €/päivä tai 245 €/2 päivää.

Ilmoittautumiset ja kyselyt tästä.